Apotheek Cocquyt biedt Covid-vaccinaties aan!

In de voortdurende strijd tegen het coronavirus hebben apotheken over de hele wereld een cruciale rol gespeeld bij het verstrekken van essentiële medicijnen en vaccins aan hun gemeenschappen. Onze eigen Apotheek Cocquyt is geen uitzondering, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu ook Covid-vaccinaties aanbieden aan onze gewaardeerde patiënten.

Het is geen geheim dat de Covid-19-pandemie een ongekende impact heeft gehad op je dagelijks leven. Je hebt offers moeten brengen om jezelf en je dierbaren te beschermen. Vaccinatie is een van de krachtigste wapens die we hebben om deze pandemie te bestrijden en een stap dichter bij een terugkeer naar een normaal leven te komen.

Bij Apotheek Cocquyt hebben we besloten om onze verantwoordelijkheid te nemen en onze gemeenschap te ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot de Covid-vaccins. We bieden het aangepaste XBB Covid-vaccin aan, dat is goedgekeurd en veilig bevonden door gezondheidsautoriteiten over de hele wereld.

Onze voornaamste doelgroep voor de Covid-vaccinaties zijn patiënten van 65 jaar en ouder, evenals kwetsbare individuen die een verhoogd risico lopen op ernstige complicaties als ze besmet raken met het virus. We begrijpen dat deze groepen bijzonder kwetsbaar zijn en we willen er alles aan doen om hen te beschermen.

Het is echter belangrijk op te merken dat strikt genomen iedereen in aanmerking kan komen voor een vaccinatie. We moedigen je dus aan om contact met ons op te nemen om een concrete afspraak te maken of langs te komen in de apotheek.

Je gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit, en we hebben alle nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het vaccinatieproces soepel en veilig verloopt. Ons gekwalificeerde personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het vaccinatieproces.

Samen kunnen we deze pandemie overwinnen. We willen al onze patiënten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Apotheek Cocquyt. Laten we samenwerken om onze gemeenschap veilig en gezond te houden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je vaccinatieafspraak te plannen. Samen staan we sterker in de strijd tegen Covid-19. Samen kunnen we weer normaal ademhalen.