Over ons

De apotheek

Apotheek Cocquyt verwelkomt je in onze warme apotheek met een hart voor iedereen.  In 2002 nam Hannelore Cocquyt de apotheek over van Rita Parmentier, die apotheek Cardon al vele jaren runde. Het oude gebouw werd in 2012 gesloopt en de nieuwbouw opende in het voorjaar van 2014. In onze apotheek zorgen we met de glimlach voor eenieder, en bieden een optimale begeleiding aan.

Ons aanbod

Naast het klassieke aanbod aan medicatie, hebben we ook een mooi gamma aan cosmetica, babyvoeding, voedingssupplementen en fytotherapie. Ook verhuren en verkopen wij medische hulpmiddelen zoals krukken, rollators en meer. Met de Mijn Apotheek app voor smartphones kun je op vlotte wijze met onze apotheek communiceren, voorgeschreven medicatie raadplegen, en producten reserveren.

Hannelore

Hannelore

Hannelore Cocquyt is de zaakvoerder en titularis van apotheek Cocquyt. Hannelore studeerde in 1996 af als apotheker aan de Universiteit van Gent. Na 6 jaar werkzaam te zijn in diverse apotheken nam ze de apotheek over. Hannelore vernieuwde het aanbod en diensten en liet een frisse wind door de apotheek blazen. Maar met de nieuwbouw in 2014 werd een totaal nieuw apotheek concept neergezet en dat in samenwerking met Wim Van Moer die het concept van de apotheek letterlijk hielp uittekenen. Het resultaat moest een warme en moderne apotheek zijn waar eenieder zich meteen kan thuisvoelen.

Guy

Guy is de echtgenoot van Hannelore en werkt sinds 2012 mee in de apotheek. Guy heeft eerder een technische achtergrond en was vele jaren werkzaam was in de informatica. Ook werkte hij lange tijd in de informaticadienst bij de voormalige Philips vestiging in Brugge. Guy volgde in avondschool een opleiding apotheek assistent en is de hulp en toeverlaat van Hannelore voor allerhande technische kwesties. Hij speelt een ondersteunde rol in de apotheek en helpt bij diverse zakelijke aspecten in de apotheek.

Guy
Griet

Griet

Grietje is onze apotheek assistente en is ook de echtgenote van dierenarts Piet Wirix . Ze is reeds meer dan 25 jaar actief in het apothekersgebeuren. Grietje is de steun en toeverlaat van Hannelore en de vaste kracht in de apotheek.